Министерски съвет

Център за превенция и противодействие
на корупцията и организираната престъпност

Пресинформация

Опровержение

До: радио АРД Дойче веле Копие: БТА, Информационна агенция „Фокус" Опровержение от Ролф Шлотерер, съветник към българското правителство по въпросите на противодействие на корупцията На xx.10. 2012 г. в рубриката „Европа днес" на германското радио АРД беше излъчен репортаж.

12.10.2012

ЦППКОП се срещна с представители на неправителствения сектор

И. д. Директорът на Центъра за превенция и противодействие на корупцията и организираната престъпност (ЦППКОП) г-жа Елеонора Николова се срещна на 14 септември с представители на неправителствените организации Институт за развитие на публичната среда и НПО Линкс.

14.09.2012

Становище на Агенцията по Обществени Поръчки за осъществен предварителен контрол по чл. 19, ал. 2, т. 24 от ЗОП

ОДОБРЯВАМ: Миглена Павлова изпълнителен директор на АОП. СТАНОВИЩЕ* за осъществен предварителен контрол по чл. 19, ал. 2, т.

24.08.2012

Посланикът на Германия посети ЦППКОП

Посланикът на Федерална република Германия г-н Матиас Хьопфнер посети вчера Центъра за превенция и противодействие на корупцията и организираната престъпност (ЦППКОП).

07.08.2012

ЦППКОП и германската фирма INIT AG продължават съвместната си работа

И.д. Директорът на Центъра за превенция и противодействие на корупцията и организираната престъпност (ЦППКОП) г-жа Елеонора Николова възложи на германската фирма INIT AG, Berlin да продължи работата по реализирането и въвеждането на специализирания софтуер за анализ.

11.05.2012

ЦППКОП и Центърът за изследване на демокрацията ще си сътрудничат в борбата с корупцията

Центърът за превенция и противодействие на корупцията и организираната престъпност (ЦППКОП) и Центърът за изследване на демокрацията ще търсят възможности за съвместно сътрудничество в областта на борбата с корупционните практики.

04.05.2012