Министерски съвет

Център за превенция и противодействие
на корупцията и организираната престъпност

Предстоящо

С открита процедура се избират проекти/обществени поръчки, по които ЦППКОП ще проверява и анализира законосъобразността, причините и условията за злоупотреби при разходване на средствата, разпределени чрез Публичната инвестиционна програма „Растеж и устойчиво развитие на регионите”

Целта на откритата процедура за избор е да се представи обективният, независим и случаен избор на проекти/обществени поръчки, които ще подлежат на проверка и анализ от страна на институцията.

23.10.2014

ЦППКОП представя мерки за превенция на корупционни рискове при изпълнение на Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“2014-2020 г.

 

16.07.2014

ЦППКОП представя мерки за превенция и противодействие на корупцията в областта на концесиите

 

17.06.2014

Ръководството на ЦППКОП се среща с представители на Областните антикорупционни съвети

 

26.03.2014

ЦППКОП и КСБ подписват Меморандум за сътрудничество

Центърът за превенция и противодействие на корупцията и организираната престъпност (ЦППКОП) и Камарата на строителите в България (КСБ) подписват днес от 16.30 часа Меморандум за сътрудничество.

27.02.2014

Директорът на ЦППКОП Бойко Великов се среща с представители на дирекция „Главен инспекторат“ към Министерски съвет.

 Директорът на ЦППКОП Бойко Великов се среща с представители на дирекция „Главен инспекторат“ към Министерски съвет. Тема на срещата е оптимизиране на комуникацията и координацията между двете институции, както и обсъждане на пресечни точки на взаимодействие.

13.02.2014

Пресконференция на ръководството на ЦППКОП

Ръководството на Центъра за превенция и противодействие на корупцията и организираната престъпност (ЦППКОП) ще даде пресконференция от 11.00 часа в сградата на ЦППКОП - пл. “Света Неделя” 6 (до Министерство на здравеопазването).

23.01.2014